уторак, 20. септембар 2016.

Рекреативна настава - исправљено

Поштовани родитељи,
на седници Савета родитеља која је одржана у понедељак 19. септембра 2016, отваране су понуде агенција за наставу у природи.
Одељенско веће првог разреда разматрало је понуде које су везане за Дивчибаре тако да је изгласано да ове школске године одељења првака која буду остварила услове (2/3 опредељених од укупног броја деце у разреду) борави у хотелу "Хеба" у мају 2017. по цени од 19 650 динара која би се исплатила у 10 месечних рата (9 рата по 2 000 и последња у износу од 1650 динара). Плаћање се врши у готовом учитељици која уз вашу потписану сагласност склапа уговор са агенцијом. Коначан број заинтересованих за наставу у природи мора бити познат до 25. септембра, како бисмо плаћање могли да извршимо у 10 рата. Молим вас да анкету коју ћу послати по деци попуните и тако ме известите о заинтересованости за похађање овог вида наставе.
Уколико не буде пријављен довољан број деце, настава у природи неће бити реализована у одељењу већ ће, уместо ње,  бити организован полудневни излет на пролеће. 

Нема коментара:

Постави коментар